Alle straten in Zwanenburg

Zwanenburg heeft 61 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Zwanenburg. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Zwanenburg: een sfeervol dorp in Nederland

Zwanenburg is een gezellig dorp gelegen in de provincie Noord-Holland, in het westen van Nederland. Het dorp is gunstig gelegen nabij Amsterdam en Haarlem, waardoor het een ideale uitvalsbasis is voor zowel werkenden als toeristen.

De charmante en pittoreske omgeving van Zwanenburg maakt het een populaire bestemming voor natuurliefhebbers. Het dorp wordt omringd door prachtige groene velden, historische boerderijen en schilderachtige grachten. Bewoners en bezoekers kunnen genieten van wandel- en fietsroutes door het idyllische landschap.

Zwanenburg biedt ook diverse recreatiemogelijkheden. Het dorp heeft een aantal sportfaciliteiten, waaronder voetbalvelden en tennisbanen. Daarnaast zijn er verschillende parken waar men kan picknicken, spelen en ontspannen. De nabijheid van het Spaarne en het recreatiegebied De Groene Weelde zorgen ervoor dat watersportliefhebbers zich hier ook kunnen vermaken.

Zwanenburg heeft een goede verbinding met de rest van Nederland dankzij het nabijgelegen treinstation. Vanuit hier kunnen reizigers gemakkelijk naar steden als Amsterdam, Haarlem en Leiden reizen. Ook met de auto is Zwanenburg goed bereikbaar via de A9 en A10.