Alle straten in Zuidermeer

Zuidermeer heeft 8 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Zuidermeer. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Zuidermeer is een klein dorp gelegen in de provincie Noord-Holland, in Nederland. Het dorp ligt in de regio Westfriesland en heeft een landelijk karakter.

In Zuidermeer vind je typisch Hollandse landschappen met uitgestrekte weilanden, sloten en boerderijen. Het dorp is omringd door prachtige natuur, waardoor het een geliefde plek is voor wandelaars en fietsers.

Het dorpscentrum van Zuidermeer is klein, maar gezellig. Je vindt er een paar winkels, zoals een supermarkt en een bakker. Daarnaast zijn er ook enkele eetgelegenheden waar je kunt genieten van een heerlijke maaltijd of een drankje.

Een bekende bezienswaardigheid in Zuidermeer is de Grote Kerk, een karakteristiek gebouw uit de 17e eeuw. Deze kerk is van buiten prachtig om te zien en van binnen een bezoekje waard. Ook zijn er in de omgeving van Zuidermeer diverse molens te vinden, die het typische Hollandse landschap compleet maken.