Alle straten in Zevenhuizen

Zevenhuizen heeft 188 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Zevenhuizen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Zevenhuizen - een pittoresk dorpje in Nederland

Zevenhuizen is een charmant dorpje gelegen in de provincie Zuid-Holland, in het westen van Nederland. Met een rijke geschiedenis en een idyllische omgeving, trekt Zevenhuizen jaarlijks vele bezoekers aan.

De naam Zevenhuizen komt voort uit het feit dat er ooit zeven boerderijen in deze kleine nederzetting waren. Hoewel het dorpje klein is, heeft het een gezellige sfeer en een hechte gemeenschap. De prachtige oude gebouwen en historische landhuizen dragen bij aan de charme van Zevenhuizen.

Een van de belangrijkste attracties van Zevenhuizen is de Rottemeren, een groot recreatiegebied met diverse wandel- en fietspaden. Hier kun je genieten van prachtige natuur en tal van buitenactiviteiten. Het gebied is ook populair bij watersportliefhebbers, omdat je hier kunt zeilen, kanoën en windsurfen.

Naast de natuurlijke schoonheid heeft Zevenhuizen ook verschillende culturele bezienswaardigheden. Een van de bekendste is de Hervormde Kerk, een prachtig historisch gebouw dat dateert uit de 16e eeuw. Hier kun je de rijke geschiedenis van Zevenhuizen ontdekken en genieten van indrukwekkende architectuur.

Of je nu van natuur, geschiedenis of gewoon van de rust en stilte van het platteland houdt, Zevenhuizen biedt voor elk wat wils. Het is een perfecte bestemming voor een ontspannen uitje, weg van de drukte van de stad. Vergeet niet een bezoek te brengen aan dit charmante dorpje tijdens je volgende reis naar Nederland!