Alle straten in Winterswijk Kotten

Winterswijk Kotten heeft 28 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Winterswijk Kotten. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Winterswijk Kotten: een parel in het oosten van Nederland

Winterswijk Kotten is een pittoresk dorpje gelegen in het oosten van Nederland, in de provincie Gelderland. Het karakteristieke landschap en de rijke historie maken deze plaats een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals.

De omgeving van Winterswijk Kotten wordt gekenmerkt door uitgestrekte weilanden, idyllische boerderijen en prachtige natuurgebieden. Het is dan ook een waar paradijs voor wandel- en fietsliefhebbers. Het nabijgelegen Nationaal Landschap Winterswijk en het aangrenzende Duitse natuurgebied Zwillbrocker Venn bieden volop mogelijkheden om van de natuur te genieten.

Naast de natuurpracht heeft Winterswijk Kotten ook een rijke historie. Het dorpje staat bekend om zijn karakteristieke boerderijen, waarvan sommige nog stammen uit de 18e eeuw. Ook de Sint Jacobuskerk, gelegen in het centrum van het dorp, is een bezoek waard. Deze kerk dateert uit de 15e eeuw en heeft een prachtige gotische architectuur.

Winterswijk Kotten is niet alleen een plek voor natuurliefhebbers en historie-fanaten, maar ook voor kunstliefhebbers. Het dorpje herbergt verschillende galerieën en ateliers waar lokale kunstenaars hun werk tentoonstellen. Daarnaast worden er regelmatig kunstmarkten en exposities georganiseerd, waar bezoekers kunnen genieten van een breed scala aan kunstvormen.