Alle straten in Wierden

Wierden heeft 256 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Wierden. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Wierden

Wierden is een plaats en gemeente in de provincie Overijssel, gelegen in het oosten van Nederland. De gemeente Wierden bestaat uit meerdere dorpen en is omringd door een groene omgeving.

Wierden heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. In het centrum van de plaats zijn nog steeds historische gebouwen te vinden, zoals de Jacobuskerk uit de 13e eeuw.

Naast historische bezienswaardigheden biedt Wierden ook volop natuurschoon. In de omgeving zijn er tal van fiets- en wandelroutes door het Twentse landschap. Ook zijn er diverse recreatieplassen waar je kunt genieten van activiteiten zoals zeilen, zwemmen en vissen.

Wierden staat bekend om zijn gezellige sfeer en gastvrijheid. Het dorp biedt diverse winkels, restaurants en cafés waar je kunt genieten van lokale specialiteiten en streekproducten. Jaarlijks worden er ook diverse evenementen georganiseerd, zoals de Wiezoloop en het Straatfestival.