Alle straten in Wellerlooi

Wellerlooi heeft 30 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Wellerlooi. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Wellerlooi

Wellerlooi is een klein dorp in de gemeente Bergen, gelegen in de provincie Limburg in Nederland. Het dorp telt ongeveer 1.500 inwoners en ligt in een landelijke omgeving.

Wellerlooi is vooral geliefd bij natuurliefhebbers en wandelaars. Het dorp is gelegen aan de rand van Nationaal Park De Maasduinen, een prachtig natuurgebied met bossen, heidevelden en duinen. Hier kan men heerlijk wandelen, fietsen of genieten van de rust en de natuur.

Naast de mooie natuur heeft Wellerlooi ook enkele bezienswaardigheden. Zo is er de Sint-Jacobuskerk, een neogotische kerk uit 1913, die zeker een bezoek waard is. Ook zijn er enkele historische boerderijen te vinden in het dorp.

In Wellerlooi zelf zijn er enkele voorzieningen zoals een basisschool, een supermarkt en enkele horecagelegenheden. Voor meer faciliteiten kunnen inwoners terecht in omliggende dorpen en steden als Bergen, Venlo en Boxmeer.