Alle straten in Vijfhuizen

Vijfhuizen heeft 88 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Vijfhuizen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Vijfhuizen: Een pittoresk dorpje in Nederland

Vijfhuizen is een charmant en historisch dorpje gelegen in de provincie Noord-Holland, in Nederland. Met zijn schilderachtige straatjes en gezellige sfeer trekt dit kleine dorpje jaarlijks vele toeristen aan.

Een van de meest opvallende bezienswaardigheden in Vijfhuizen is het bekende Nationaal Monument MH17, ter nagedachtenis aan de vliegramp in 2014. Dit monument is een indrukwekkend eerbetoon aan de slachtoffers en trekt veel bezoekers van over de hele wereld.

Vijfhuizen staat ook bekend om zijn prachtige natuur. Het dorpje ligt in de buurt van het Nationaal Park Zuid-Kennemerland, waar bezoekers kunnen genieten van uitgestrekte duinen, bossen en mooie wandelroutes. Daarnaast is Vijfhuizen ook de thuisbasis van de wereldberoemde Keukenhof, een van de grootste en mooiste bloementuinen ter wereld.

Met zijn centrale ligging is Vijfhuizen ook een perfecte uitvalsbasis voor het verkennen van andere nabijgelegen steden en bezienswaardigheden, zoals Haarlem, Amsterdam en de prachtige Nederlandse kust.