Alle straten in Tzummarum

Tzummarum heeft 52 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Tzummarum. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Tzummarum: een charmant dorp in Nederland

Tzummarum is een pittoresk dorp in de provincie Friesland in Nederland. Het dorp is gelegen in het noordwesten van het land, dicht bij de Waddenzee. Met zijn rijke geschiedenis en prachtige landschap is Tzummarum een populaire bestemming voor zowel bewoners als toeristen.

Een van de opvallendste kenmerken van Tzummarum is de historische architectuur. Het dorp heeft vele oude gebouwen die dateren uit de 17e en 18e eeuw. Van karakteristieke boerderijen tot statige kerken, er is genoeg te zien en te bewonderen voor liefhebbers van architectuur.

Naast de historische gebouwen heeft Tzummarum ook een prachtig landschap te bieden. Het dorp is omringd door uitgestrekte velden en groene weilanden. Het is een ideale bestemming voor wandelaars en fietsers die willen genieten van de rust en de schoonheid van het Friese platteland.

Tzummarum heeft ook een actieve gemeenschap die regelmatig evenementen organiseert. Van lokale markten tot muziekfestivals, er is altijd iets te doen in het dorp. Dit maakt Tzummarum een levendige en gezellige plek om te wonen of te bezoeken.