Alle straten in Tjuchem

Tjuchem heeft 7 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Tjuchem. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Tjuchem: Een pittoresk dorpje aan de Waddenkust

Gelegen in de provincie Groningen, is Tjuchem een charmant dorpje met een rijke geschiedenis. Gelegen aan de prachtige Waddenkust, biedt Tjuchem een schilderachtige omgeving voor zowel bewoners als bezoekers.

Tjuchem staat bekend om zijn mooie landschap en uitgestrekte landerijen. Het dorpje is omringd door groene weilanden en rustige wegen, perfect voor een ontspannen wandeling of fietstocht. Daarnaast is Tjuchem ook de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers, met gebieden als het Eems Dollard Gebied en Nationaal Park Lauwersmeer in de buurt.

Naast de prachtige natuur biedt Tjuchem ook diverse culturele bezienswaardigheden. Zo is er de historische dorpskerk, die stamt uit de 13e eeuw. Deze kerk, met zijn imposante toren en karakteristieke architectuur, is zeker een bezoek waard. Daarnaast zijn er ook verschillende musea en galerieën in de omgeving, waar bezoekers meer kunnen leren over de geschiedenis en kunst van de regio.

Tjuchem heeft ook een bloeiende gemeenschap, met verschillende evenementen en activiteiten het hele jaar door. Van lokale markten en festivals tot sportevenementen en concerten, er is altijd wel iets te doen in Tjuchem. Daarnaast zijn er ook verschillende restaurants en cafés waar bezoekers kunnen genieten van lokale gerechten en gezelligheid.