Alle straten in Steenbergen

Steenbergen heeft 305 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Steenbergen. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ontdek Steenbergen: Een pittoresk stadje in Nederland

Steenbergen is een charmant stadje gelegen in de prachtige provincie Noord-Brabant, in het zuiden van Nederland. Met zijn rijke geschiedenis en pittoreske landschap is Steenbergen een ideale bestemming voor een dagje uit of een langere vakantie.

Het historische centrum van Steenbergen is gevuld met prachtige oude gebouwen, smalle straatjes en sfeervolle pleinen. Een wandeling door het centrum voert je langs de imposante Grote of Onze Lieve Vrouwekerk, het stadhuis en tal van gezellige cafés en restaurants. Het is ook de moeite waard om een bezoek te brengen aan de gezellige haven, waar je kunt genieten van een drankje aan het water.

Naast de historische bezienswaardigheden heeft Steenbergen ook veel te bieden op het gebied van natuur. De omgeving van Steenbergen is namelijk rijk aan uitgestrekte polders, groene weiden en rustige waterwegen. Dit maakt het gebied perfect voor fiets- en wandeltochten. Ook kun je een boot huren en genieten van een ontspannen vaartocht door het prachtige landschap.

Wil je meer te weten komen over de geschiedenis en cultuur van Steenbergen? Breng dan een bezoek aan het Stadsmuseum Steenbergen. In dit museum kun je meer leren over de lokale geschiedenis en kunst. Ook zijn er regelmatig interessante tentoonstellingen te bezoeken.