Alle straten in Soesterberg

Soesterberg heeft 71 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Soesterberg. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Soesterberg

Soesterberg is een plaats in de provincie Utrecht, gelegen in het midden van Nederland. Het dorp ligt in de gemeente Soest en heeft een landelijke en groene omgeving.

Eén van de bekendste bezienswaardigheden in Soesterberg is voormalig vliegbasis Soesterberg. Deze luchtmachtbasis speelde een belangrijke rol tijdens de Koude Oorlog en is nu een nationaal park. Het is een prachtige plek om te wandelen en te genieten van de natuur.

Verder is Soesterberg ook bekend om het Nationaal Militair Museum. Dit museum geeft een overzicht van de Nederlandse militaire geschiedenis en beschikt over een indrukwekkende collectie voertuigen, vliegtuigen en wapens.

Naast de historische bezienswaardigheden biedt Soesterberg ook diverse recreatiemogelijkheden. In de omgeving zijn er verschillende wandel- en fietsroutes, en er zijn diverse parken en natuurgebieden waar je heerlijk kunt ontspannen.