Alle straten in Scharwoude

Scharwoude heeft 9 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Scharwoude. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Scharwoude

Scharwoude is een klein dorpje in Nederland, gelegen in de provincie Noord-Holland. Het ligt in de prachtige regio West-Friesland, bekend om zijn typische landschap met uitgestrekte weilanden, molens en boerderijen.

Het dorp heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 13e eeuw. Destijds was Scharwoude vooral bekend om zijn veeteelt en landbouw. Tegenwoordig heeft het dorp zijn landelijke charme behouden en is het een geliefde plek voor rustzoekers en natuurliefhebbers.

De omgeving van Scharwoude biedt volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en varen. Er zijn verschillende fiets- en wandelroutes die je kunt volgen, waarbij je kunt genieten van prachtige uitzichten over het water en het groene landschap.

In Scharwoude zelf vind je enkele gezellige horecagelegenheden en kleine winkeltjes. Ook zijn er regelmatig leuke evenementen en activiteiten te beleven, zoals markten en festivals. Voor meer reuring ben je binnen korte tijd in de nabijgelegen steden Hoorn en Alkmaar, waar je kunt winkelen, musea kunt bezoeken en van het bruisende stadsleven kunt genieten.