Alle straten in Sambeek

Sambeek heeft 43 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Sambeek. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Sambeek

Sambeek is een pittoresk dorpje gelegen in het oosten van de provincie Noord-Brabant, in Nederland. Het dorp ligt in een landelijke omgeving en wordt omringd door prachtige natuur.

Sambeek heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Het dorp heeft enkele historische gebouwen, zoals de Sint-Jan de Doperkerk uit de 15e eeuw en het kasteel van Sambeek.

Een van de hoogtepunten van Sambeek is het natuurgebied de Maasheggen, dat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat. Dit gebied bestaat uit unieke heggenlandschappen en moerasgebieden. Het is een populaire locatie voor wandelaars en natuurliefhebbers.

Sambeek heeft ook een rijk verenigingsleven met diverse sportclubs, zoals voetbal, tennis en paardrijden. Het dorp organiseert regelmatig evenementen en festivals, waardoor er altijd wel iets te beleven is.