Alle straten in Rossum

Rossum heeft 102 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Rossum. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Rossum, Nederland

Rossum is een pittoresk dorpje gelegen in de provincie Gelderland, in het oosten van Nederland. Het dorp is gelegen aan de rivier de Waal, en wordt omringd door prachtige natuur en landelijke charme.

De geschiedenis van Rossum gaat terug tot de middeleeuwen, en het dorp heeft nog steeds veel historische kenmerken die een bezoek de moeite waard maken. Het centrum van Rossum is gevuld met charmante oude gebouwen en smalle straatjes, waardoor het een authentieke en sfeervolle sfeer heeft.

Voor natuurliefhebbers is Rossum een waar paradijs. Het landschap rondom het dorp bestaat uit uitgestrekte weilanden, kronkelende rivieren en prachtige bossen. Er zijn tal van wandel- en fietspaden die bezoekers de mogelijkheid bieden om te genieten van de rust en schoonheid van de omgeving.

Naast de natuurlijke schoonheid biedt Rossum ook diverse culturele attracties. Het dorp heeft een aantal interessante musea, waaronder het Rossum Museum, waar bezoekers meer kunnen leren over de geschiedenis en culturele erfgoed van het gebied.