Alle straten in Roden

Roden heeft 259 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Roden. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Roden: de parel van het noorden

Roden is een pittoresk dorpje gelegen in de prachtige provincie Drenthe, in het noorden van Nederland. Met zijn rijke geschiedenis, sfeervolle omgeving en vriendelijke bevolking is Roden een waar juweeltje.

De charmante dorpskern van Roden bestaat uit smalle straatjes met authentieke oude panden en gezellige winkels. Hier vind je nog het echte dorpsgevoel, waar iedereen elkaar kent en begroet. Daarnaast staat Roden bekend om zijn vele evenementen, zoals de Rodermarkt, een van de grootste jaarmarkten van Nederland.

Roden is omringd door prachtige natuur, zoals het Drentse landschap met uitgestrekte bossen, heidevelden en mooie fiets- en wandelroutes. In de omgeving zijn ook diverse recreatiegebieden te vinden, waar je kunt genieten van wateractiviteiten zoals zwemmen, varen en vissen.

Ben je een liefhebber van cultuur en geschiedenis? Dan zit je ook goed in Roden. Het dorp heeft een aantal interessante musea, waaronder het Speelgoedmuseum Kinderwereld en het Historisch Museum. Hier kom je alles te weten over de geschiedenis en het leven in Roden en omgeving.