Alle straten in Rijsenhout

Rijsenhout heeft 53 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Rijsenhout. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Rijsenhout: een rustig dorp in Nederland

Rijsenhout is een pittoresk dorp in Nederland, gelegen in de provincie Noord-Holland. Dit kleine dorpje is omringd door groene weilanden en waterwegen, en biedt daarmee een prachtige omgeving voor zowel bewoners als bezoekers.

Met zijn rustige en landelijke karakter is Rijsenhout een geliefde plek onder natuurliefhebbers en rustzoekers. Het dorp ligt aan de rand van het Haarlemmermeer, waardoor er volop mogelijkheden zijn voor watersportactiviteiten zoals varen, kanoën en vissen.

Rijsenhout heeft ook een rijke geschiedenis. Het dorp ontstond in de middeleeuwen als een agrarische nederzetting en heeft nog steeds een aantal karakteristieke boerderijen. Daarnaast is Rijsenhout ook bekend om zijn bloementeelt en er zijn verschillende kwekerijen te vinden waar mooie bloemen en planten worden gekweekt.

Ben je op zoek naar rust, natuur en historie? Dan is een bezoek aan Rijsenhout zeker de moeite waard. Of je nu wilt genieten van de prachtige omgeving, een wandeling wilt maken langs de waterwegen of een bezoek wilt brengen aan een van de historische boerderijen, Rijsenhout heeft genoeg te bieden voor een ontspannen dagje uit.