Alle straten in Oudenhoorn

Oudenhoorn heeft 28 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Oudenhoorn. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Oudenhoorn: een pittoresk dorpje in Nederland

Oudenhoorn is een charmant dorpje dat gelegen is in de provincie Zuid-Holland, in het westen van Nederland. Het dorp ligt tussen de steden Hellevoetsluis en Spijkenisse en heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw.

Met zijn karakteristieke boerderijen, kronkelende wegen en groene weilanden is Oudenhoorn een ideale bestemming voor natuurliefhebbers en rustzoekers. Het dorp wordt omringd door prachtige polders en grenst aan het Brielse Meer, wat uitstekende mogelijkheden biedt voor watersportactiviteiten.

Daarnaast heeft Oudenhoorn ook een aantal bezienswaardigheden die een bezoek zeker waard zijn. Zo is er de historische Hervormde Kerk, die stamt uit de 15e eeuw en een mooi voorbeeld is van gotische architectuur. Ook is er het Molenmuseum, waar je meer kunt leren over de rol van molens in de Nederlandse geschiedenis.

Voor wie houdt van wandelen of fietsen is Oudenhoorn ook een ideaal startpunt. Er zijn verschillende routes en paden die je kunt volgen om de omgeving te verkennen. Of het nu gaat om een relaxte wandeling langs de dijken of een avontuurlijke fietstocht door de uitgestrekte polders, Oudenhoorn biedt volop mogelijkheden om de natuur te ontdekken.