Alle straten in Oudelande

Oudelande heeft 35 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Oudelande. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Oudelande, Nederland

Oudelande is een pittoresk dorpje gelegen in de provincie Zeeland, in het zuidwesten van Nederland. Het dorp is omgeven door groene polders en mooie landschappen, waardoor het een ideale plek is voor natuurliefhebbers.

Een van de meest opvallende kenmerken van Oudelande is de prachtige oude kerk, St. Bavo genaamd. Deze kerk dateert uit de 13e eeuw en is een belangrijk historisch en cultureel monument in de regio. Het interieur van de kerk is ook indrukwekkend, met een schat aan kunstwerken en architectonische details.

Naast de historische kerk heeft Oudelande ook een charmant dorpsplein, waar je kunt genieten van een kopje koffie in een van de lokale cafés. Het plein is omgeven door oude huizen en heeft een gezellige sfeer. Het is een populaire ontmoetingsplek voor zowel inwoners als toeristen.

Voor wie graag de natuur opzoekt, biedt Oudelande tal van mogelijkheden voor wandelingen en fietstochten. Je kunt door de uitgestrekte polders en langs de kronkelende dijken dwalen, en genieten van de rust en stilte van het platteland. Het dorp ligt ook vlakbij de kust, dus een dagje aan het strand behoort ook tot de mogelijkheden.