Alle straten in Oud Ootmarsum

Oud Ootmarsum heeft 16 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Oud Ootmarsum. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Oud Ootmarsum

Oud Ootmarsum is een pittoresk dorpje gelegen in het oosten van Nederland, in de provincie Overijssel. Dit historische plaatsje staat bekend om zijn charmante karakter en rijke geschiedenis.

Het dorp Oud Ootmarsum is omgeven door prachtige natuur, waaronder uitgestrekte bossen en glooiende landschappen. Dit maakt het een ideale bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers.

In het centrum van Oud Ootmarsum vind je vele historische gebouwen, waaronder een eeuwenoude kerk en karakteristieke boerderijen. Het dorp ademt een traditionele sfeer, waardoor het lijkt alsof de tijd heeft stilgestaan.

Naast het bewonderen van de architectuur en de natuur, kun je in Oud Ootmarsum ook genieten van lokale kunst en ambacht. Het dorp staat bekend om zijn vele galeries en ateliers, waar lokale kunstenaars hun werk tentoonstellen.