Alle straten in Oost West en Middelbeers

Oost West en Middelbeers heeft 137 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Oost West en Middelbeers. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Oost West en Middelbeers!

Oost West en Middelbeers is een charmant dorpje gelegen in het zuiden van Nederland. Het dorp maakt deel uit van de gemeente Oirschot en ligt in de provincie Noord-Brabant. Met zijn pittoreske straatjes en gezellige sfeer is het een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals.

Een van de hoogtepunten van Oost West en Middelbeers is het prachtige landschap dat het omringt. Het dorp is omgeven door groene velden, bossen en mooie natuurgebieden. Ideaal voor wandelaars en fietsers die op zoek zijn naar rust en ontspanning in de natuur.

Oost West en Middelbeers heeft ook een rijke historie die teruggaat tot de middeleeuwen. Het dorp staat bekend om zijn karakteristieke boerderijen en historische gebouwen, waaronder de Sint-Willibrorduskerk, die dateert uit de 15e eeuw. Een wandeling door het centrum van het dorp is een reis terug in de tijd.

Naast zijn natuurlijke schoonheid en historische charme, biedt Oost West en Middelbeers ook diverse faciliteiten en voorzieningen. Je vindt er gezellige cafés, restaurants en winkels waar je kunt genieten van lokale gerechten en producten. Bovendien worden er regelmatig evenementen en festiviteiten georganiseerd, waardoor er altijd wel iets te beleven is.

Kortom, Oost West en Middelbeers is een plek waar natuur, geschiedenis en gezelligheid samenkomen. Of je nu op zoek bent naar ontspanning, cultuur of gewoon wilt genieten van de Brabantse gastvrijheid, dit dorp heeft voor ieder wat wils.