Alle straten in Oldenzaal

Oldenzaal heeft 520 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Oldenzaal. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Oldenzaal

Oldenzaal is een prachtige stad in het oosten van Nederland, gelegen in de provincie Overijssel. Deze historische plaats staat bekend om haar rijke cultuur en gezellige sfeer.

Met haar oude stadskern en talloze monumenten ademt Oldenzaal geschiedenis. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij de imposante Plechelmusbasiliek, die al sinds de 12e eeuw het silhouet van de stad domineert. Of wandel door de gezellige straatjes en ontdek de traditionele vakwerkhuizen.

Daarnaast heeft Oldenzaal ook veel te bieden op het gebied van natuur en recreatie. Geniet van een ontspannen wandeling in het prachtige natuurgebied Het Hulsbeek of waai uit op het sfeervolle recreatiemeer. Ook voor fietsliefhebbers zijn er volop mogelijkheden in en rondom Oldenzaal.

Verder staat Oldenzaal bekend om haar bruisende evenementen. Van het jaarlijkse carnaval tot gezellige markten en festivals, er is altijd wel iets te beleven. Ook de gezellige restaurants, cafés en winkels dragen bij aan de levendigheid van de stad.