Alle straten in Oeffelt

Oeffelt heeft 57 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Oeffelt. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Oeffelt is een gezellig dorpje gelegen in het oosten van Nederland, in de provincie Noord-Brabant. Het dorpje heeft ongeveer 2.000 inwoners en wordt omringd door prachtige natuur.

Een van de hoogtepunten van Oeffelt is het natuurgebied de Maasheggen, dat op de UNESCO Werelderfgoedlijst staat. Dit gebied bestaat uit eeuwenoude heggen en kleinschalige weilanden, en biedt prachtige wandel- en fietsroutes aan.

Oeffelt heeft ook een rijk verleden, met diverse historische bezienswaardigheden. Zo is er de Sint-Martinuskerk, een imposante kerk die dateert uit de 15e eeuw. Ook het Oeffelts Molenhuisje, een traditioneel Nederlands huisje met een rieten dak, is een bezoekje waard.

Daarnaast heeft Oeffelt ook een aantal gezellige cafés en restaurants, waar je kunt genieten van heerlijk eten en drinken. Het dorpje heeft een gemoedelijke sfeer en de lokale bevolking staat altijd open voor een praatje.