Alle straten in Obdam

Obdam heeft 117 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Obdam. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Obdam - Een charmant dorp in Nederland

Obdam is een schilderachtig dorp gelegen in het prachtige landschap van Nederland. Het dorp ligt in de provincie Noord-Holland en is omgeven door groene weilanden, historische boerderijen en schilderachtige waterwegen. Met zijn pittoreske straatjes en vriendelijke inwoners straalt Obdam een unieke charme uit.

Een van de grootste attracties van Obdam is het prachtige Kerkplein, dat wordt omringd door prachtige historische gebouwen. Hier bevindt zich ook de Sint Victorkerk, een indrukwekkend bouwwerk met een rijke geschiedenis. Het plein biedt ook verschillende gezellige terrasjes en leuke winkeltjes waar je kunt genieten van de lokale cultuur.

Obdam is ook bekend om zijn levendige agrarische gemeenschap. Het dorp is omringd door uitgestrekte landbouwgronden waar veel boeren actief zijn. Bezoekers kunnen genieten van het plattelandsleven en verse producten rechtstreeks van de boerderij proeven.

Als je een natuurliefhebber bent, zul je dol zijn op de prachtige omgeving van Obdam. Het dorp ligt in de buurt van verschillende natuurgebieden, waaronder het bekende Geestmerambacht, waar je kunt wandelen, fietsen of gewoon genieten van de rust en stilte van de natuur.

Obdam mag dan klein zijn, maar het heeft veel te bieden voor zowel de lokale bevolking als de bezoekers. Met zijn charmante sfeer, historische bezienswaardigheden en prachtige omgeving is Obdam een perfecte plek om te ontspannen, te genieten van de natuur en de Nederlandse cultuur te ervaren.