Alle straten in Norg

Norg heeft 171 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Norg. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Norg: Een pittoresk dorpje in het noorden van Nederland

Welkom in Norg, een charmant dorpje gelegen in het prachtige Drenthe. Met haar idyllische landschap en rijke geschiedenis is Norg een populaire bestemming voor zowel toeristen als natuurliefhebbers.

Genesteld te midden van uitgestrekte bossen en heidevelden, biedt Norg volop mogelijkheden om te wandelen, fietsen en genieten van de natuur. Verken een van de vele fietsroutes en ontdek de adembenemende schoonheid van het Drentse landschap, met haar groene velden en glinsterende meren.

In Norg vind je ook tal van historische bezienswaardigheden. Breng een bezoek aan de imposante Middeleeuwse Magnuskerk, die dateert uit de 11e eeuw, of ontdek de overblijfselen van de oude hunebedden die getuigen van een lang vervlogen tijdperk.

Na een dag vol avontuur en ontdekking, kun je in Norg genieten van traditionele Drentse gerechten in een van de gezellige restaurants. Proef de lokale specialiteiten zoals Drents stoofpotje of een heerlijke pannenkoek met stroop.