Alle straten in Nijlande

Nijlande heeft 4 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Nijlande. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Nijlande, Nederland

Nijlande is een klein dorpje gelegen in de provincie Drenthe, in het noordoosten van Nederland. Het dorp ligt vlakbij de stad Assen en is omgeven door prachtige natuur.

Wat Nijlande bijzonder maakt, is de rust en de stilte die je hier kunt ervaren. Het dorp telt slechts enkele tientallen inwoners en heeft daardoor een gemoedelijke sfeer. Het is een ideale plek voor mensen die willen ontsnappen aan de drukte van het stadsleven en willen genieten van het platteland.

In Nijlande zijn er verschillende fiets- en wandelroutes die je kunt volgen om de omgeving te verkennen. Je kunt hier prachtige natuurgebieden en historische boerderijen ontdekken. Daarnaast is er ook een kleine dorpskern met een kerk en enkele winkels.

Als je Nijlande bezoekt, mag je een bezoek aan het nabijgelegen nationaal park Drentsche Aa niet overslaan. Dit natuurgebied staat bekend om zijn afwisselende landschap, met bossen, heidevelden en vennen. Hier kun je volop genieten van de rust en de schoonheid van de natuur.