Alle straten in Nijeholtwolde

Nijeholtwolde heeft 7 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Nijeholtwolde. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Nijeholtwolde: Ontdek deze prachtige plaats in Nederland

Welkom in Nijeholtwolde, een idyllisch dorp gelegen in de provincie Friesland, Nederland. Dit charmante dorp heeft veel te bieden aan zowel bewoners als bezoekers, met zijn pittoreske landschap en rustieke sfeer.

Nijeholtwolde is de ideale plek voor natuurliefhebbers en wandelaars. Het wordt omgeven door prachtige weilanden, uitgestrekte bossen en schilderachtige meren. Maak een ontspannen wandeling door het nabijgelegen natuurgebied De Rottige Meente, waar je kunt genieten van de rust en stilte van de natuur.

Naast de prachtige natuur heeft Nijeholtwolde ook een rijke geschiedenis en cultuur. Bezoek de historische boerderijen en kerken in het dorp, die dateren uit de 17e en 18e eeuw. Kom meer te weten over de tradities en gebruiken van de lokale bevolking en dompel jezelf onder in de lokale cultuur.

Als je van watersport houdt, is Nijeholtwolde de place to be. Het dorp is omgeven door verschillende meren zoals de Tjonger en de Linde, waar je kunt varen, vissen of gewoon ontspannen aan de waterkant. Geniet van een dag vol plezier en avontuur op het water.