Alle straten in Niehove

Niehove heeft 14 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Niehove. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Niehove - een schilderachtig Nederlands dorp

Niehove is een pittoresk dorpje in Nederland, gelegen in de provincie Groningen. Het dorp staat bekend om zijn authentieke uitstraling en prachtige architectuur. Het is een populaire bestemming voor toeristen die op zoek zijn naar een rustige en charmante plek om te bezoeken.

Een van de hoogtepunten van Niehove is de historische kerk, die dateert uit de 13e eeuw. Deze prachtige kerk is een voorbeeld van gotische architectuur en is een must-see voor iedereen die geïnteresseerd is in geschiedenis en cultuur. Daarnaast biedt Niehove ook mooie wandel- en fietsroutes door het omliggende platteland, waar je kunt genieten van de rust en prachtige natuur.

Naast de historische bezienswaardigheden heeft Niehove ook verschillende gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van traditionele Nederlandse gerechten. Probeer zeker eens een typische Groningse lekkernij, zoals een 'eierbal' of 'Groninger koek'.

Als je op zoek bent naar een unieke ervaring, breng dan een bezoek aan Niehove tijdens een van de jaarlijkse evenementen die hier plaatsvinden. Het dorp organiseert regelmatig festivals en markten, waar je de lokale cultuur kunt ervaren en kunt genieten van live muziek en folklore.