Alle straten in Muiderberg

Muiderberg heeft 69 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Muiderberg. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Muiderberg: Een pittoresk dorpje aan het water

Muiderberg is een charmant dorpje gelegen aan de Gooimeer, in de provincie Noord-Holland. Het is een geliefde plek voor zowel inwoners als toeristen vanwege haar idyllische ligging en historische waarde.

De oorsprong van Muiderberg gaat terug tot de middeleeuwen, en dat is nog altijd te zien aan de sfeervolle straatjes en de karakteristieke oude huizen. Een van de bekendste bezienswaardigheden is de oude dorpskerk, die dateert uit de 14e eeuw en een prachtig uitzicht biedt over het Gooimeer.

Naast haar historische charme heeft Muiderberg ook veel te bieden op het gebied van natuur en recreatie. Met het strand aan het Gooimeer en de uitgestrekte bossen en heidevelden in de omgeving, is het een ideale plek voor liefhebbers van wandelen, fietsen en watersport.

En wie houdt van lekker eten en drinken, kan terecht bij de gezellige restaurants en cafés in het dorp. Hier kun je genieten van lokale specialiteiten en verse vis uit het Gooimeer, terwijl je uitkijkt over het water.