Alle straten in Meterik

Meterik heeft 37 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Meterik. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Meterik is een klein dorp gelegen in de provincie Limburg, in het zuiden van Nederland. Het dorp telt ongeveer 1000 inwoners en behoort tot de gemeente Horst aan de Maas.

Meterik staat bekend om zijn landelijke en rustige omgeving. Het dorp wordt omringd door uitgestrekte velden en prachtige natuur, wat het een ideale plek maakt voor wandelaars en natuurliefhebbers. In de omgeving van Meterik zijn er ook verschillende fietsroutes te vinden, waardoor het dorp ook populair is onder fietsers.

Naast de natuurlijke schoonheid, heeft Meterik ook enkele historische bezienswaardigheden. Zo is er de Sint-Lambertuskerk, een prachtige kerk uit de 19e eeuw. Ook zijn er enkele oude boerderijen en gebouwen te vinden die de geschiedenis van het dorp laten zien.

Hoewel Meterik een klein dorp is, zijn er wel enkele voorzieningen aanwezig. Zo is er een basisschool, een buurthuis en een supermarkt. Voor verdere voorzieningen kunnen inwoners uitwijken naar omliggende dorpen in de gemeente Horst aan de Maas.