Alle straten in Meppel

Meppel heeft 491 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Meppel. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Meppel - Een charmante stad in Nederland

Meppel, gelegen in de provincie Drenthe, is een prachtige stad die bekend staat om zijn charme en historische karakter. Met zijn pittoreske grachten, mooie architectuur en gezellige sfeer, trekt Meppel jaarlijks vele bezoekers aan.

Een van de meest prominente kenmerken van Meppel zijn de grachten die door de stad kronkelen. De grachten zijn omringd door mooie oude herenhuizen en schilderachtige bruggen, waardoor het een ideale plek is om te wandelen en te genieten van het uitzicht.

Naast de prachtige grachten heeft Meppel ook vele historische gebouwen die een bezoek meer dan waard zijn. De Grote- of Mariakerk, bijvoorbeeld, is een imposant gotisch gebouw uit de 15e eeuw en wordt beschouwd als een van de belangrijkste bezienswaardigheden van Meppel.

Meppel staat ook bekend om zijn gezellige sfeer en bruisende culturele scene. Het heeft een bruisend winkelgebied waar je kunt genieten van diverse winkels, boetiekjes en cafés. Daarnaast kun je in de stad regelmatig genieten van evenementen en festivals, zoals het Grachtenfestival en de Donderdag Meppeldagen.