Alle straten in Lottum

Lottum heeft 52 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Lottum. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Lottum, Nederland

Lottum is een pittoresk dorp gelegen in het Limburgse landschap in Nederland. Met zijn charmante straatjes, historische architectuur en prachtige omgeving is het een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals.

Een van de bekendste attracties van Lottum is de rozenkwekerij. Het dorp staat namelijk bekend als dé rozenhoofdstad van Nederland. Jaarlijks worden hier talloze rozen gekweekt en tentoongesteld tijdens de Rozenfestival. Deze bloemenpracht trekt bezoekers vanuit de hele wereld aan.

Lottum is ook een ideale bestemming voor natuurliefhebbers. Het dorp ligt aan de Maas en wordt omringd door prachtige fiets- en wandelroutes. Ontdek de adembenemende natuur en geniet van de rust en stilte die de omgeving te bieden heeft.

Daarnaast heeft Lottum ook een rijk cultureel erfgoed. Breng een bezoek aan de Sint Gertrudiskerk, een prachtig voorbeeld van de gotische architectuur. Of maak een wandeling door de straten en bewonder de historische huizen die dateren uit de 17e en 18e eeuw.

Of je nu wilt genieten van de prachtige rozentuinen, de natuur wilt verkennen of de rijke geschiedenis wilt ontdekken, Lottum heeft voor ieder wat wils. Kom en beleef de charme van dit Nederlandse juweeltje!