Alle straten in Lisse

Lisse heeft 272 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Lisse. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Lisse, bekend door de Keukenhof

Lisse is een prachtige plaats gelegen in Nederland, in de provincie Zuid-Holland. Het staat vooral bekend om zijn wereldberoemde Keukenhof, een van de meest populaire toeristische trekpleisters van Nederland.

De Keukenhof is een adembenemende bloementuin die jaarlijks miljoenen bezoekers trekt van over de hele wereld. Hier kun je genieten van een spectaculair uitzicht op miljoenen kleurrijke bloemen, waaronder tulpen, narcissen en hyacinten. Het is echt een lust voor het oog en zeker een must-see voor natuurliefhebbers en fotografen.

Maar Lisse heeft meer te bieden dan alleen de Keukenhof. Het is ook een gezellig stadje met een sfeervol centrum vol met leuke winkels, gezellige cafés en restaurants. Je kunt hier heerlijk winkelen, genieten van een drankje op een terras of proeven van de heerlijke lokale gerechten. Bovendien heeft Lisse een rijke geschiedenis, die je kunt ontdekken in het Historische Museum Lisse.

Daarnaast is Lisse ook een geweldige uitvalsbasis voor het verkennen van de omliggende regio. De nabijgelegen stranden van Noordwijk en Katwijk zijn binnen handbereik en bieden de perfecte plek om te ontspannen en te genieten van de zon. Ook de historische stad Leiden, bekend om zijn mooie grachten en universiteit, is gemakkelijk te bereiken vanuit Lisse.