Alle straten in Leidschendam

Leidschendam heeft 370 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Leidschendam. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Leidschendam: een historische stad in Nederland

Leidschendam is een prachtige stad in het westen van Nederland, gelegen tussen Den Haag en Leiden. De stad staat bekend om zijn rijke geschiedenis, pittoreske grachten en charmante oude gebouwen. Leidschendam is een populaire bestemming voor zowel toeristen als lokale bewoners, vanwege zijn rustige en vriendelijke sfeer.

Een van de meest opvallende bezienswaardigheden in Leidschendam is de historische Sluis. Deze sluis dateert uit de 17e eeuw en speelde een belangrijke rol in de transportindustrie van die tijd. Tegenwoordig is de sluis een iconisch symbool van de stad en trekt het veel bezoekers die genieten van de prachtige uitzichten op het water en de omgeving.

Naast de Sluis is de oude dorpskern van Leidschendam ook zeker een bezoek waard. Hier vindt u charmante geplaveide straatjes, elegante herenhuizen en gezellige cafés en restaurants. Wandel door de straten en geniet van de historische schoonheid van dit deel van de stad.

Leidschendam heeft ook veel groene gebieden en parken waar u kunt ontspannen en genieten van de natuur. Het park Vreugd en Rust is een populaire plek voor wandelaars en joggers, terwijl het recreatiegebied De Vlietlanden vele mogelijkheden biedt voor watersportliefhebbers.