Alle straten in Langeweg

Langeweg heeft 24 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Langeweg. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ontdek Langeweg: De perfecte mix tussen landelijk en stedelijk

Langeweg is een charmant dorpje in Nederland, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Dit pittoreske plaatsje biedt een unieke mix tussen landelijk en stedelijk wonen, waardoor het de perfecte plek is voor zowel natuurliefhebbers als mensen die de gezelligheid van de stad willen opzoeken.

Een van de grootste voordelen van wonen in Langeweg is de rust en ruimte om je heen. Het dorp is omringd door prachtige natuur, zoals uitgestrekte weilanden, groene bossen en mooie wandel- en fietsroutes. Dit maakt het ideaal voor liefhebbers van buitenactiviteiten en rustzoekers.

Daarnaast heeft Langeweg ook diverse voorzieningen te bieden. Het dorp beschikt over een supermarkt, basisschool en een aantal gezellige eetgelegenheden. Mocht je toch behoefte hebben aan meer winkels, restaurants en andere faciliteiten, dan liggen de steden Breda en Oosterhout op korte afstand van Langeweg.

Kortom, Langeweg is een ideale plek voor iedereen die op zoek is naar een landelijke omgeving met genoeg voorzieningen binnen handbereik. Of je nu houdt van de rust en ruimte van het platteland of liever de gezelligheid van de stad opzoekt, in Langeweg ben je aan het juiste adres.