Alle straten in Langelo

Langelo heeft 20 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Langelo. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Langelo

Langelo is een klein dorpje gelegen in de provincie Drenthe, in het noorden van Nederland. Het dorp staat bekend om zijn rustige en landelijke sfeer, waardoor het een ideale plek is om te ontspannen en te genieten van de natuur.

De omgeving van Langelo is rijk aan prachtige bossen, uitgestrekte heidevelden en schilderachtige landschappen. Dit maakt het een populaire bestemming voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die je kunt volgen om de omgeving te verkennen en te genieten van al het moois dat Langelo te bieden heeft.

In het centrum van Langelo vind je een aantal gezellige restaurants en cafés waar je kunt genieten van lokale gerechten en drankjes. Ook zijn er verschillende kleine winkeltjes waar je lokale producten kunt kopen, zoals verse groenten en fruit, kaas en ambachtelijk brood.

Als je geïnteresseerd bent in de geschiedenis van Langelo, kun je een bezoek brengen aan de plaatselijke kerk en het dorpshuis. Hier kun je meer te weten komen over de oorsprong en ontwikkeling van het dorp. Daarnaast worden er regelmatig evenementen en activiteiten georganiseerd in Langelo, zoals markten en festivals, waar je kunt genieten van live muziek en lokale kunst en ambacht.