Alle straten in Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel heeft 407 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Krimpen aan den IJssel. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash
Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel

Krimpen aan den IJssel is een plaats gelegen in Nederland. Het is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en ligt aan de Hollandse IJssel. De stad grenst aan de gemeenten Capelle aan den IJssel, Rotterdam en Krimpenerwaard.

De geschiedenis van Krimpen aan den IJssel gaat terug tot de middeleeuwen. De stad heeft een rijke geschiedenis en heeft in de loop der jaren verschillende ontwikkelingen doorgemaakt. Van oorsprong was het een agrarisch gebied, maar tegenwoordig is het een modern stadje met diverse industriële activiteiten.

Krimpen aan den IJssel heeft een gezellig centrum met diverse winkels en horecagelegenheden. Het biedt volop mogelijkheden om te winkelen en te genieten van een hapje en drankje. Daarnaast heeft de stad ook diverse sportfaciliteiten, parken en recreatiegebieden waar inwoners en bezoekers kunnen ontspannen en genieten van de natuur.

De ligging van Krimpen aan den IJssel aan de rivier de Hollandse IJssel zorgt voor prachtige uitzichten en maakt het mogelijk om te genieten van verschillende watersporten. Er zijn diverse jachthavens en mogelijkheden om te varen, kanoën of suppen. Ook zijn er mooie wandel- en fietsroutes langs de rivier en door het groene landschap van de Krimpenerwaard.