Alle straten in Kiel-Windeweer

Kiel-Windeweer heeft 14 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Kiel-Windeweer. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Kiel-Windeweer

Kiel-Windeweer is een klein dorp gelegen in de provincie Groningen, in het noorden van Nederland. Het dorp heeft ongeveer 600 inwoners en is omgeven door landbouwgebieden, kanalen en het prachtige landschap van Groningen.

Het dorp wordt gekenmerkt door zijn rustige en landelijke karakter. Hier vind je geen grote stadsdrukte, maar juist de typische ontspannen sfeer van een klein dorpsleven. Veel inwoners van Kiel-Windeweer werken in de landbouwsector of zijn betrokken bij andere agrarische activiteiten.

Een belangrijk kenmerk van Kiel-Windeweer is het Kieldiep, een kanaal dat dwars door het dorp loopt. Dit kanaal speelde vroeger een belangrijke rol bij het transporteren van turf, maar wordt tegenwoordig vooral gebruikt voor recreatieve doeleinden. Langs het Kieldiep kun je heerlijk wandelen, fietsen en genieten van het mooie uitzicht.

In Kiel-Windeweer zijn er verschillende activiteiten en bezienswaardigheden te vinden. Zo kun je een bezoek brengen aan de authentieke kerk uit de 13e eeuw, het plaatselijke museum en historische boerderijen. Daarnaast worden er regelmatig evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse feestweek en markten.