Alle straten in Kerkdriel

Kerkdriel heeft 160 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Kerkdriel. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Kerkdriel: een prachtige plaats in Nederland

Kerkdriel is een charmant dorp gelegen in de provincie Gelderland, in het midden van Nederland. Het is omringd door groene velden, schilderachtige landschappen en pittoreske boerderijen. Met zijn rijke geschiedenis en prachtige natuur trekt Kerkdriel jaarlijks veel bezoekers.

Een van de hoogtepunten van Kerkdriel is de Sint-Martinuskerk, een prachtig voorbeeld van neogotische architectuur. Deze imposante kerk trekt niet alleen gelovigen, maar ook liefhebbers van architectuur. De kerk is omgeven door een sfeervol kerkplein, waar je kunt genieten van de rust en de historische sfeer.

Naast de prachtige kerk heeft Kerkdriel ook een levendig centrum met gezellige winkels, cafés en restaurants. Hier kun je heerlijk rondstruinen en genieten van een goede maaltijd of een lekker drankje. Het is ook een ideale plek om lokale producten te proeven, zoals kaas, vlees en versgebakken brood.

Als natuurliefhebber kom je in Kerkdriel ook aan je trekken. Het dorp is omringd door prachtige natuurgebieden waar je kunt wandelen, fietsen of genieten van een picknick in het groen. In de zomer kun je zelfs een verfrissende duik nemen in de recreatieplas De Zandmeren, die op korte afstand van het centrum ligt.