Alle straten in Kamerik

Kamerik heeft 61 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Kamerik. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Kamerik is een klein dorp in de gemeente Woerden, gelegen in de provincie Utrecht, Nederland. Het dorp is omringd door groene weilanden en kenmerkt zich door zijn rustige en landelijke karakter.

De geschiedenis van Kamerik gaat terug tot de middeleeuwen, toen het nog een moerassig gebied was. In de loop der tijd werd het gebied ingepolderd en ontwikkeld tot landbouwgrond. Veel van de oude boerderijen en dijken zijn nog steeds zichtbaar in het landschap.

Kamerik heeft een kleine maar gezellige dorpskern, met een kerk, enkele winkels en een aantal horecagelegenheden. Het is een populaire bestemming voor fietsers en wandelaars, vanwege de vele mooie routes die door het omliggende landschap lopen.

Naast de landelijke omgeving biedt Kamerik ook verschillende recreatiemogelijkheden. Er is een openluchtzwembad en er zijn diverse sportverenigingen waar men kan deelnemen aan activiteiten zoals voetbal, tennis en volleybal. Bovendien organiseert het dorp regelmatig evenementen en festivals voor zowel jong en oud.