Alle straten in Hoog-Keppel

Hoog-Keppel heeft 19 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Hoog-Keppel. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Hoog-Keppel, Nederland

Hoog-Keppel is een idyllisch dorpje gelegen in de prachtige provincie Gelderland, Nederland. Dit pittoreske dorpje ligt aan de rivier de IJssel en wordt omringd door een adembenemend landschap vol groene weiden en bossen. Hoog-Keppel is een populaire bestemming voor zowel toeristen als locals vanwege zijn historische charme en rustige sfeer.

De geschiedenis van Hoog-Keppel gaat vele eeuwen terug, wat te zien is aan de authentieke gebouwen en monumenten die nog steeds bewaard zijn gebleven. Vanuit het dorp kun je een wandeling maken door de oude straatjes en genieten van de prachtige architectuur. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan Kasteel Keppel, een imposant kasteel dat dateert uit de 14e eeuw. Het kasteel is omgeven door een prachtig park en biedt een schitterend uitzicht over de omgeving.

Voor natuurliefhebbers biedt Hoog-Keppel ook volop mogelijkheden. Het dorp bevindt zich in de buurt van de Veluwe, een van de grootste natuurgebieden van Nederland. Hier kun je heerlijke wandel- en fietstochten maken door uitgestrekte bossen en heidevelden. Ook de rivier de IJssel biedt volop recreatiemogelijkheden, zoals kanoën, vissen en zwemmen.

Naast de prachtige natuur en historische bezienswaardigheden heeft Hoog-Keppel ook diverse gezellige restaurants, cafés en winkels. In het dorp en de omgeving worden regelmatig evenementen georganiseerd, zoals braderieën, concerten en festivals. Hierdoor is er altijd wel iets te beleven in Hoog-Keppel.