Alle straten in Hillegom

Hillegom heeft 0 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Hillegom. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Hillegom: Bloemendorp in Nederland

Hillegom is een schilderachtig dorp gelegen in de provincie Zuid-Holland, in het westen van Nederland. Het staat bekend om zijn bloementeelt en is omringd door uitgestrekte velden vol kleurrijke bloemen, vooral in het voorjaar.

Met zijn rijke geschiedenis en idyllische landschap trekt Hillegom jaarlijks vele bezoekers aan. Het dorp heeft een gezellig centrum met talloze winkels, restaurants en cafés waar bezoekers kunnen genieten van de lokale gerechten en specialiteiten.

Daarnaast biedt Hillegom ook diverse recreatiemogelijkheden. Het dorp ligt vlakbij het strand, waardoor strandgangers kunnen genieten van een ontspannen dag aan zee. Daarnaast zijn er in de omgeving verschillende fiets- en wandelroutes te vinden, die de prachtige natuur en het weidse landschap van Hillegom en haar omgeving laten zien.

Als beroemde bloemenstad organiseert Hillegom ook regelmatig evenementen gerelateerd aan bloemen, zoals de jaarlijkse Bloemencorso-bloemenparade die bezoekers van over de hele wereld aantrekt. Tijdens dit kleurrijke evenement worden praalwagens versierd met prachtige bloemen en trekken ze door de straten van Hillegom.

Straatnaam