Alle straten in Hensbroek

Hensbroek heeft 22 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Hensbroek. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Hensbroek is een dorp in de provincie Noord-Holland, in Nederland. Het ligt in de gemeente Koggenland en telt ongeveer 1700 inwoners.

Hensbroek is een landelijk gelegen dorp met veel groen en landbouwgrond in de omgeving. Het dorp heeft een karakteristieke uitstraling met sfeervolle boerderijen en oude panden.

In Hensbroek zijn diverse voorzieningen te vinden, zoals een basisschool, een sportvereniging, een supermarkt en een café. Daarnaast zijn er ook verschillende wandel- en fietsroutes in de omgeving, waardoor het een geliefde plek is voor natuurliefhebbers.

De ligging van Hensbroek is gunstig ten opzichte van de steden Alkmaar en Hoorn, die beide binnen een half uur te bereiken zijn met de auto. Ook de kustplaatsen Bergen en Egmond aan Zee liggen op korte afstand.