Alle straten in Hellum

Hellum heeft 13 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Hellum. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Hellum, een pittoresk dorpje in Nederland

Hellum is een charmant dorpje gelegen in de provincie Groningen, in het noorden van Nederland. Het is een plek waar rust en natuur samenkomen, waardoor het een geliefde bestemming is voor zowel toeristen als bewoners.

Met zijn historische gebouwen en smalle straatjes ademt Hellum een authentieke sfeer uit. Het dorpje heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen, wat terug te zien is in de karakteristieke architectuur.

Daarnaast biedt Hellum ook tal van recreatiemogelijkheden. Het is omgeven door prachtige natuur, waaronder uitgestrekte weilanden, groene bossen en pittoreske waterwegen. Dit maakt het de ideale plek voor wandelaars, fietsers en natuurliefhebbers.

Bovendien is Hellum ook bekend om zijn jaarlijkse evenementen en festivals. Hierdoor bruist het dorpje van activiteit en gezelligheid. Van muziekfestivals tot ambachtelijke markten, er is altijd wel iets te beleven in Hellum.