Alle straten in Heiloo

Heiloo heeft 309 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Heiloo. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Heiloo is een plaats in Nederland, gelegen in de provincie Noord-Holland. Het is een sfeervol dorp met ongeveer 23.000 inwoners. De ligging van Heiloo is ideaal, want het ligt vlakbij de stad Alkmaar, het strand en de duinen.

Wat Heiloo kenmerkt, is de prachtige natuurlijke omgeving. Het dorp wordt omringd door uitgestrekte bossen, weilanden en het prachtige duingebied. Dit maakt Heiloo een populaire bestemming voor wandelaars en fietsers. Daarnaast zijn er in de omgeving ook diverse natuurgebieden te vinden, zoals het Heilooërbos en het Landgoed Willibrordus.

Naast de natuur is er in Heiloo ook genoeg te doen. Het centrum van het dorp heeft een gezellige en knusse sfeer, met diverse winkels, restaurants en terrasjes. Je kunt er heerlijk winkelen, lekker eten en genieten van een drankje op een van de vele terrassen. Ook zijn er regelmatig evenementen en markten in het centrum.

Heiloo heeft ook een rijke geschiedenis. Zo staat er in het centrum de eeuwenoude witte kerk, die zeker een bezoekje waard is. Daarnaast is er het historische kasteel Ypestein, dat dateert uit de 13e eeuw. Dit kasteel is nu omgebouwd tot een cultureel centrum en herbergt onder andere een theater en een restaurant.