Alle straten in Haaren

Haaren heeft 136 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Haaren. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Haaren: een charmant dorp in het hart van Nederland

Gelegen in de provincie Noord-Brabant, is Haaren een pittoresk dorp dat bekend staat om zijn charme en schoonheid. Met zijn idyllische straatjes, prachtige landschappen en rijke geschiedenis, is Haaren een populaire bestemming voor zowel inwoners als toeristen.

Haaren is omgeven door groene weilanden en bossen, waardoor het een perfecte plek is om te genieten van de natuur. Er zijn tal van wandel- en fietsroutes die je kunt verkennen, waaronder het prachtige natuurgebied de Kampina. Hier kun je genieten van de rust en stilte, terwijl je wordt omringd door een diverse flora en fauna.

Naast de natuurlijke schoonheid heeft Haaren ook een rijke geschiedenis. Het dorp heeft verschillende historische gebouwen, waaronder een prachtige kerk en een kasteel. Deze gebouwen geven een glimp van het verleden en zijn zeker een bezoek waard.

Haaren heeft ook een bruisend cultureel leven. Er zijn regelmatig evenementen en festivals die plaatsvinden, variërend van muziekoptredens tot lokale markten. Er is altijd wel iets te beleven in Haaren, waardoor het een levendige en gezellige plek is.