Alle straten in Glane

Glane heeft 13 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Glane. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Ontdek het charmante Glane

Glane is een pittoresk dorp gelegen in het noordoosten van Nederland, dicht bij de grens met Duitsland. Met zijn mooie landschap, historische bezienswaardigheden en vriendelijke gemeenschap is Glane een ideale plek om te wonen en te bezoeken.

Met zijn gunstige ligging aan de rand van het natuurgebied 't Lutterzand, biedt Glane volop mogelijkheden om te genieten van de prachtige natuur. Wandelaars en fietsers kunnen genieten van de vele paden die leiden door uitgestrekte bossen, glooiende heuvels en kabbelende beekjes.

Geschiedenis liefhebbers zullen ook niet teleurgesteld worden in Glane. Het dorp heeft een rijke historie die teruggaat tot de Middeleeuwen en er zijn nog steeds veel historische gebouwen te bewonderen. Breng een bezoek aan de Sint Plechelmuskerk, een imposante kerk die dateert uit de 12e eeuw, of verken het oude centrum van het dorp met zijn charmante straatjes en traditionele huizen.

Na een dag vol activiteiten kunt u ontspannen en genieten van de gastvrijheid van de lokale bevolking in een van de gezellige cafés en restaurants van Glane. Proef de heerlijke streekgerechten en geniet van een drankje terwijl u luistert naar de verhalen van de vriendelijke inwoners.