Alle straten in Gelselaar

Gelselaar heeft 50 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Gelselaar. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Gelselaar: een idyllisch dorpje in Nederland

Gelselaar is een pittoresk dorpje gelegen in het prachtige Nederlandse landschap. Met haar historische charme en schilderachtige omgeving trekt Gelselaar jaarlijks vele bezoekers. Ook voor natuurliefhebbers is dit de ideale bestemming, want het dorp is omringd door groene weilanden, bossen en rivieren.

Een van de grootste trekpleisters van Gelselaar is de authentieke watermolen, die al sinds de 17e eeuw dienst doet. Deze molen is niet alleen een lust voor het oog, maar ook een belangrijk historisch monument. Je kunt hier genieten van een prachtig uitzicht over het omliggende landschap en zelfs een rondleiding krijgen om meer te leren over de geschiedenis van de molen.

Een andere bezienswaardigheid in Gelselaar is de gotische kerk, die dateert uit de 15e eeuw. Deze indrukwekkende kerk wordt omringd door eeuwenoude grafstenen en ademt een serene sfeer. Niet alleen kunst- en cultuurliefhebbers zullen hier hun hart ophalen, maar ook mensen die op zoek zijn naar een moment van rust en bezinning.

Naast de mooie gebouwen en de natuurlijke schoonheid heeft Gelselaar ook een bruisend dorpsleven. Regelmatig worden er evenementen georganiseerd, zoals de jaarlijkse kermis en diverse markten. Je kunt hier de lokale cultuur proeven, ambachtelijke producten kopen en genieten van gezelligheid met de inwoners.