Alle straten in Foxwolde

Foxwolde heeft 8 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Foxwolde. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Foxwolde - Een charmant dorp in Nederland

Welkom in Foxwolde, een prachtig dorp gelegen in de provincie Drenthe, Nederland. Met zijn charmante landschap en vriendelijke gemeenschap is Foxwolde de perfecte plek om te wonen, te ontspannen en te genieten van de rust en stilte van het platteland.

Het dorp Foxwolde is omgeven door groene weilanden, bossen en kleine waterstromen. Het is een ideale locatie voor natuurliefhebbers en wandelaars. Hier kunt u genieten van lange wandelingen door het nabijgelegen landgoed Nienoord, dat ook een prachtig kasteel en een park heeft.

Bovendien is Foxwolde gunstig gelegen nabij de stad Groningen, op slechts een korte afstand met de auto of het openbaar vervoer. Hier vindt u een breed scala aan winkels, restaurants, musea en andere attracties. Foxwolde biedt dus het beste van twee werelden: de rustige landelijke omgeving en de nabijheid van stedelijke voorzieningen.

Als u op zoek bent naar een plek om te verblijven, biedt Foxwolde ook verschillende accommodaties, waaronder gezellige bed & breakfasts en vakantiehuizen. Of u nu een romantisch weekendje weg wilt of gewoon wilt genieten van een ontspannen vakantie, Foxwolde heeft voor elk wat wils.