Alle straten in Foxhol

Foxhol heeft 23 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Foxhol. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Welkom in Foxhol

Foxhol is een dorp in de provincie Groningen in Nederland. Het is gelegen in de gemeente Midden-Groningen. Met een bevolking van ongeveer 1600 inwoners is Foxhol een klein, maar gezellig dorp.

Foxhol heeft een rijke geschiedenis, die teruggaat tot de middeleeuwen. Het dorp stond vroeger bekend om zijn veenontginning en landbouwactiviteiten. Vandaag de dag vind je er nog steeds veel groene weilanden en boerderijen, wat bijdraagt aan de landelijke charme van het dorp.

In Foxhol kun je genieten van de rust en de natuur. Er zijn verschillende wandel- en fietsroutes die je kunt volgen om de omgeving te verkennen. Daarnaast zijn er ook enkele mooie natuurgebieden in de buurt, zoals de Foxholstermeerplas en het Foxholsterbos.

Naast de natuur heeft Foxhol ook enkele voorzieningen voor de bewoners. Er zijn een aantal winkels en restaurants waar je terecht kunt voor de dagelijkse benodigdheden en een gezellige maaltijd. Ook zijn er verschillende verenigingen en sportclubs actief in het dorp, zoals een voetbalclub en een muziekvereniging.