Alle straten in Evertsoord

Evertsoord heeft 12 straten.
Bekijk hieronder alle straten in de plaats Evertsoord. Klik een straat aan om alle huisnummers te zien die er in deze straat zijn. Het is ook mogelijk om de zoekvenster te gebruiken om een bepaalde straat te zoeken. Alle straten staan op alfabetische volgorde.

Foto credit: Unsplash

Evertsoord: Een pittoresk dorpje in het hart van Nederland

Evertsoord is een charmant dorpje gelegen in de provincie Limburg, in het zuiden van Nederland. Met zijn rustige en landelijke omgeving is het de ideale plek voor natuurliefhebbers en rustzoekers.

Gelegen in de gemeente Horst aan de Maas, is Evertsoord omringd door prachtige landschappen, zoals uitgestrekte bossen, groene weilanden en schilderachtige velden. Deze natuurlijke schoonheid maakt het een populaire bestemming voor wandelaars, fietsers en vogelaars.

Het dorpje zelf heeft een rijke geschiedenis. Het werd voor het eerst genoemd in de 14e eeuw en heeft door de eeuwen heen een kleine, hechte gemeenschap ontwikkeld. Hoewel het dorpje klein is, kunt u nog steeds genieten van enkele voorzieningen, zoals een lokale supermarkt en een aantal gezellige cafés en restaurants.

Evertsoord is ook een ideale uitvalsbasis voor het verkennen van de omgeving. Op korte afstand vindt u attracties zoals Nationaal Park De Groote Peel, waar u kunt genieten van prachtige wandelpaden en unieke flora en fauna. Daarnaast zijn er ook historische steden zoals Venlo en Roermond in de buurt, waar u kunt genieten van cultuur, winkelen en gastronomie.